top of page

HVEM ER PLANSCAPE ?

ttp_21.jpg

Thomas Tram Pedersen er uddannet historiker og har en master i strategisk byplanlægning fra det Kgl. Akademis Arkitektskole.

 

Han har mere end 20 års erfaring fra museumsbranchen som videnskabelig medarbejder og leder; blandt andet som souschef på Tøjhusmuseet og leder af Koldkrigsmuseum Stevnsfort og Danmarks Borgcenter.

 

Endeligt har han erfaring med kommunal planlægning som byplanlægger i Haderslev Kommune.

Siden 2016 har Thomas Tram Pedersen været ejer og leder af PlanScape. Han har leder og gennemfører her PlanScapes mange projekter i ind- og udland.

PlanScape samarbejder i sine projekter med en række andre specialister indenfor sit arbejdsfelt; arkitekter, designere, landskabs-arkitekter, arkæologer mv. for at kunne lægge de relevante og skarpe fagligheder ind i opgaveløsningen.

THOMAS TRAM PEDERSEN
CHEFKONSULENT / EJER

Tel: +45 22 99 90 45

thomas@planscape.dk

  • Grey Facebook Icon
  • Grey LinkedIn Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon

PLANSCAPES PARTNERE

PlanScape samarbejder i forskellige projekter med en lang række stærke virksomheder og specialister; som partner i teams eller som rådgiver og leverandør for andre på store og små projekter. Blandt PlanScapes samarbejdspartnere kan nævnes:

adept.png
algreenarkitekter_logo.gif
logo-dark.png
Skærmbillede 2021-11-20 kl. 11.30.27.png
everyday.png
friis.png
MOE_logo_RI-1.jpg
Unknown-3.png
logo.jpg
ALL_LOGO.png
COWI-logo-500.jpg
Skærmbillede 2021-11-20 kl. 11.27.16.png

PLANSCAPES VISION

IMG_8246.jpeg

Vores kultur- og naturarv er værdifulde elementer i det danske landskab. Det er derfor vigtigt, at vi udvikler vores landskab og byer i en sund balance mellem på den ene side kultur- og naturværdier og på den anden side vores behov for hele tiden at udvikle rammerne for det moderne samfund.

Det er PlanScapes vision, at skabe løsninger for vores kultur- og naturarv, der kan sikre både bevaring og udvikling, og som er bæredygtige for alle; til fælles gavn for fremtiden og med respekt for fortiden.

PlanScape har siden 2016  ydet rådgivning omkring en lang række opgaver indenfor planlægning, formidling og kulturbevaring i byen og i landskabet. Selvom virksomheden er ny, tager den sit afsæt i en høj faglighed og i mere end 20 års erfaringer med museums- og planarbejde fra store og små projekter.

 

Hos PlanScape lægger vi stor vægt på hele tiden at sikre en bæredygtig balance mellem bevaring og udvikling, mellem eksisterende og nye værdier. Det princip realiserer vi gennem gennem en høj faglighed og en konstruktiv dialog med de relevante aktører i alle vores opgaver. Vi lægger således ikke bare vægt på at skabe det rigtige resultat, men også på at sikre den rigtige proces på vej frem mod resultatet.

bottom of page