top of page

RESEARCH OG FORMIDLING

Kulturarven får først betydning for offentligheden, når den formidles.

PlanScape hjælper ejere, myndigheder og institutioner med at formidle kulturarven i byen og i landskabet, så den får betydning for alle målgrupper.

PLANSCAPES

LØSNINGER

RESEARCH

PlanScape gennemfører research i mundtlige og skriftlige kilder, kort og billeder som grundlag for at præcisere og formidle kulturværdierne i landskabet og i byen.

KOMMUNIKATION

PlanScape rådgiver om og varetager kommunikation til beslutningstagere og til offentligheden af kulturværdierne i landskabet og i byen.

ONSITE FORMIDLING

PlanScape rådgiver om og kan forestå formidlingen på historiske lokaliteter gennem skiltning, udstillinger eller aktiviteter til alle målgrupper.

FOREDRAG OG DIALOG

 

PlanScape forbereder og gennemfører foredrag om steder og kulturværdier og faciliterer dialogen med borgere og beslutningstagere.

DIGITALE LØSNINGER

 

PlanScape rådgiver om og kan forestå formidlingen af kulturværdier på digitale platforme gennem apps, hjemmesider og på sociale medier.

GUIDEDE TURE

 

PlanScape forbereder og gennemfører guidede ture til historiske lokaliteter som et vigtigt element i formidlingen af kulturværdierne.

PUBLIKATION

 

PlanScape rådgiver om og kan udarbejde trykte materialer om historiske steder og kulturværdierne i bøger, foldere, brochurer.

PLANSCAPES RESEARCH OG FORMIDLING

Vi er generelt opmærksomme på vores faste kulturarv og kulturværdierne i vores byer og landskaber. Alligevel er det de færreste af de, der bor i et bevaringsværdigt hus eller kulturmiljø, der er klar over det eller hvilke kulturværdier, der knytter sig til lokaliteten. Kommuner og museer glemmer ofte at kommunikere og aktivt formidle kulturværdierne omkring os.

Det er imidlertid først når kulturværdierne er foldet ud for offentligheden, at de for alvor kan bringes i spil som en middel til at aktivere værdierne i et områdes kulturelle, identitetsmæssige, økonomiske og bosætningsmæssige udvikling. Samtidig er kendskabet til og anerkendelsen af kulturværdierne i offentligheden den bedste vej til at sikre værdierne for eftertiden på en meningsfyldt måde.

Hos PlanScape har vi stor erfaring med at udfolde og formidle den faste kulturarvs historier og værdier for et bredt publikum. Gennem omhyggelig research kan vi fange og formidle essensen af et område. Vi kan pege på, hvordan en lokalitets centrale historier kan fastholdes, synliggøres og bringes ind i en ny udvikling. Og vi kan formidle det på alle platforme, så historier og værdier bliver vedkommende for enhver.

KONTAKT

PLANSCAPE

FÅ ET TILBUD

Kontakt os for en uforpligtende snak om, hvor PlanScape kan hjælpe din virksomhed eller få et tilbud på konkrete opgaver.

Email: info@planscape.dk
Tel:  +45 22 99 90 45

CVR38-25-92-53

Hvis du har spørgsmål eller ønsker at vi kontakter dig, kan du bruge formularen.

Tak for din mail! Vi svarer hurtigst muligt.

contact
bottom of page