top of page

FUNDRAISING

Selv den bedste idé kræver finansiering for at kunne føres ud i livet.

PlanScape kan hjælpe med at tilvejebringe en realistisk finansiering og drift af store og små idéer.

PLANSCAPES

LØSNINGER

IDÉUDVIKLING OG PROGRAMMERING

PlanScape bidrager med idéudvikling, sparring og programmering, der kan gøre små eller store idéer til virkelighed med ekstern økonomisk, politisk og praktisk støtte.

FUNDRASISING

PlanScape rådgiver om og udarbejder ansøgninger til fundraising ved fonde, i puljer og hos sponsorer, så idéer giver betydning for alle parter.

FORRETNINGSPLANER

PlanScape rådgiver om og udvikler forretningsplaner for alle typer af idéer, der sikrer idéen en lang og bæredygtig levetid.

PLANSCAPES FUNDRASING

Det er langt de færreste idéer, der kommer til verden med en sølvske i munden. Uanset en idés størrelse, og hvor oplagt den må forekomme at realisere, skal alle idéer udvikles, så de kan finansieres. Dette involverer ofte økonomiske midler eller anden støtte fra eksterne kilder; fra fonde, puljer, på bevillinger eller som lån. 

Samtidig har selv den bedste idé ikke nogen gang på jorden, hvis der ikke allerede i forbindelse med idéudviklingen er tænkt i en langsigtet forretningmodel, som kan sikre idéen en økonomisk bæredygtighed for alle parter.

Hos PlanScape har vi stor erfaring med at udvikle idéer, så de ikke bare fagligt giver mening men også giver mening for de, der skal bidrage til, at de bliver realiseret. Faktisk har medarbejderne hos PlanScape været med til at rejse over en kvart milliard kroner til gode idéer over de sidste 15 år. Samtidig har vi lang erfaring med at drive projekter på den lange bane og kender den økonomiske cyklus, som alle idéer gennemløber over tid. Med sine store erfaring og sit brede netværk kan PlanScape bidrage til idéudviklingen og programmeringen af projekter og udvikling af langsigtede forretningsplaner gennem åbenhjertig, ærlig og fortrolig sparring og rådgivning om finansieringsmuligheder. Tilsvarende kan PlanScape udarbejde ansøgningsmaterialer i tæt dialog med både interne og eksterne partnere.

FÅ ET TILBUD

Kontakt os for en uforpligtende snak om, hvor PlanScape kan hjælpe din virksomhed eller få et tilbud på konkrete opgaver.

Email: info@planscape.dk
Tel:  +45 22 99 90 45

CVR38-25-92-53

Hvis du har spørgsmål eller ønsker at vi kontakter dig, kan du bruge formularen.

Tak for din mail! Vi svarer hurtigst muligt.

Anker 1

KONTAKT

PLANSCAPE

bottom of page